Selecteer een pagina

“Vader, maak ons tot een zegen,
hier in de woestijn.
Wachtend op uw milde regen,
om zelf een bron te zijn.”

Het gebed om zegen was één van de liederen die we ds. Theo Niemeijer toezongen op 21 september. Die avond nam hij afscheid als voorganger van onze thuisgemeente VBG De Schuilplaats. In de jaren dat hij voorganger was, heeft hij vaak een beroep op ons koor gedaan om mee te werken aan de dienst. We danken hem voor die mogelijkheden en bidden Theo en zijn vrouw Heleen Gods wijsheid en zegen toe op hun verdere pad.

Ds. Theo Niemeijer en Gospelkoor Metanoia in actie zien? Twee van die diensten werden op televisie uitgezonden..! We moeten er wel diep voor de archieven in duiken, maar dan vinden we de beelden:

Terug naar nu. Of zelfs naar de toekomst. Want in 2019 is nog veel plek in onze agenda! We zingen dan ook graag bij u in de gemeente. Wilt u ons boeken? Neem gerust contact met ons op via een antwoord op deze e-mail.

Trouwens, je vindt Gospelkoor Metanoia nu ook op Facebook! We zullen hier regelmatig foto’s, video’s en andere updates plaatsen. Like onze pagina om op de hoogte te blijven!